Heippa!


Tänään vuorossa on elokuvailta parhaiden kavereideni kanssa! :)

Aiomme katsoa elokuvat:

- HENKIMAAILMAN KAHLEISSA

-  FISH TANK

AMERICAN PIE: BETA HOUSE

 

 

 

HENKIMAAILMAN KAHLEISSA:


Henkimaailman kahleissa

Alkuperäinen nimi:  Audrey Rose

Valmistusvuosi: 1977

Ohjaajat: Robert Wise

Käsikirjoittajat: Frank De Felitta

Maat: USA

Pituus: 108 min

 

Juonikuvaus:

Kuvittele, että täysin tuntematon mies kertoisi sinulle tyttäresi olevankin hänen - toisessa elämässä. Kuvittele, että uskoisit häntä. Kuvittele, että se olisi totta! Oscar®-voittaja Sir Anthony Hopkins* (Uhrilampaat), Oscar®-ehdokas Marsha Mason** (Viime hetkellä) ja John Beck (Lainvalvoja) loistavat pääosissa unohtumattoman voimakkaassa, yliluonnollisessa trillerissä joka saa veresi hyytymään! Bill ja Janet Templeton (Beck, Mason) haluavat vain elää hiljaista, rauhallista elämää11-vuotiaan tyttärensä, Ivyn, kanssa.Unelmat muuttuvat painajaiseksi kun tytär alkaa nähdä ahdistavia, pirullisia "muistoja" tapahtumista, joita ei koskaan ole ollut... lisäksi salaperäinen muukalainen (Hopkins) seuraa tyttöä kaikkialle. Juuri kun Templetonit kuvittelevat, ettei tilanne voi enää pahentua, he joutuvat kasvokkain peloista pahimman kanssa: tuntematon voima haudan takaa uhkaa viedä heiltä ainoan asian, jota he rakastavat.

 

 

FISH TANK:

Valmistusvuosi: 2009

Ohjaajat: Andrea Arnold

Käsikirjoittajat: Andrea Arnold

Maat: UK

Pituus: 118 min.

Juonikuvaus:

Teini-ikäinen Mia (Katie Jarvis esikoisroolissaan) viihtyy omissa oloissaan. Sosiaalihuolto ei saa pakotettua Miaa kouluun, ja äiti on jo luovuttanut hänen suhteensa. Miaa ei kiinnosta. Hän paneutuu lempiharrastukseensa: roikkumaan päivisin hylätyissä kerrostaloissa harjoitellen omia break tanssikoreografioitaan iPodinsa tahdissa.

Yksinhuoltajaäiti Joanne (Kierston Wareing) keskittyy lähinnä bailaamiseen ja Mia ja pikkusisko saavat pärjätä omin nokkinensa. Kaikki muuttuu, kun äiti tuo kotiin uuden poikaystävän Conorin (Michael Fassbender, Kunniattomat paskiaiset, Eden Lake).

Päällepäin Conor vaikuttaa melkoiselta unelmien isäpuoliehdokkaalta, jolta tytöt, erityisesti Mia, saavat kaivattua huomiota. Jokin Mian ja Conorin välillä synnyttää sähköä, jonka aikuisuuden kynnyksellä haparoiva Mia kyllä tunnistaa. Tilanne kärjistyy vähitellen kohti jotain yhtä aikaa odottamatonta ja väistämätöntä.

Britti-ohjaaja Andrea Arnold kuuluu Cannesin elokuvajuhlien löytöihin: jo hänen lyhytelokuvansa kiinnittivät festivaalin huomion ja ensimmäinen pitkä elokuva Red Road napattiin heti kilpailusarjaan. Se palkittiin tuomariston palkinnolla. Myös Fish Tank kilpaili keväällä Cannesissa ja jakoi tuomariston palkinnon Park Chan-wookin Thirstin kanssa.

 

AMERICAN PIE: BETA HOUSE

Valmistusvuosi: 2007

Ohjaajat: Andrew Waller

Käsikirjoittajat: Erik Lindsay, Adam Herz

Maat: Canada/USA

Pituus: 88 min.

Juonikuvaus:

Uusin American Pie jatkaa sarjaa viitososasta tuttujen näyttelijöiden kera. Tyttöystävästään eronnut Erik Stifler (White) kavereineen saapuu Beta House -nimiseen yliopistoon, jonka kunkkuna häärää Erikin serkku Dwight Stifler (Talley). Viereisessä yliopistossa opiskelee joukko älykkäitä nuoria opiskelijoita, toisin sanoen nörttejä, jotka yrittävät viedä Beta Housen juhlijaporukalta naiset. Tästä alkaa aivojen ja lihaksien välinen hulvaton kamppailu.

American Pie 6: Beta House tarjoaa myös edeltäjänsä tapaan hyvin paljon paljasta pintaa, mutta on sisällöltään kuitenkin piirun verran parempi. On myös hienoa huomata, että näyttelijät ovat kasvaneet juuri näyttelijöinä parempaan suuntaan, ja vanhempaa Stifleriä näyttelevä Talley jäi roolisuorituksensa ansiosta erityisesti mieleen.

Alapäähuumori kukoistaa jälleen, eikä juoni ole kummoinen, mutta pystyy sentään kannattelemaan leffaa loppuun saakka, toisin kuin Naked Mile. Jälleen kerran parhaat huumoripalat tarjotaan heti alussa, mutta tällä kertaa tätä voi jo sanoa enemmän komediaksi, kuin pornoleffaksi.

 

 

 

Ja lopuksi päätin esitellä oman HARRASTUKSENI:

Harrastan myös jalkapalloa, mikä on todella hyvä harrastus :) <3

Olen harrastanut sitä n. 10-vuotiaasta ja nykyään olen 15-vuotias.