No niin, tässä sitä taas ollaan kirjoittamassa blogiin :) tänää oli toosi kiva päiväja aurinko paisto, eikä tuullu hirveesti, joten mahtava ilma :D. Olin kaupungil kaverini kanssa ja mee piti käydä kirppiksel mut se oliki maanantaisin kiinni, no käytiin sit heses juomas pirtelöt ( mansikka) NAM  :P  tein myös löytöjä mm. musta huppari (Ratsulasta 19,95e ) ja garnierin kasvoveden ( Anttila 6,95e), myös mustia ohuita ponnareita ( Lindex 2,95e) ja elokuva arvostelut alempana ;) Toiset farkut pitäis viel löytää, must jotenki tuntuu ain et hankalint on ettii farkkui. Mut tänää varmaa viel kattoo futismatsii telkusta :) 

Garnierin kasvovesi :D

 

Ja sit pirtelö (ei se kyl iha tolt näyttäny :P ) :
 
 
 
Kengät tarvitsisin myös ( nää on must aika hienot ;D) :
 
Kengät - Gravis: Slymz Mid Wmn | Kengän ulkosivu
 
 
 
 
 

Henkimaailman kahleissa - elokuvan arvostelu

Elokuva oli aluksi mielenkiintoinen, mutta mielenkiinto loppui lyhyeen. Tuntui ettei elokuvassa tapahdu muuta kuin joka ilta sama juttu, kun tyttö Ivy "muuttuu" Audrey Roseksi. Loppu oli ihan ok, kun Ivy hypnotisoitiin ja yritettiin sillä selvittää, mikä häntä vaivaa. Lopuksi saadaan selville, että oikeasti Audrey Rose oli Ivyn sielussa, mutta Ivy kuolee koska hän kokee uudelleen sen autotörmäyksen myrskyisellä ilmalla, johon Audrey oli äitinsä kanssa joutunut ja kuollut. Tyttö yritti päästä palavasta autosta pois mutta ei päässyt joten tukehtui tulipalon savuun. ( näin minä koin sen ) 2 tähtee antaisin.

American pie: Beta house

Ainaskin nauramist riitti täsä leffassa =) Oli yksinkertaisesti mahtava elokuva (aika pervokin) mut must se oli vaa plussaa :D emmä osaa oikee muut sanoo muuta kuin et hyvä leffa. 4 tähtee antaisin ;D

Fish tank

Oli aikas hyvä elokuva. Tosi erilainen verrattuun American piehin, elikkä vastakohta sille. Toisinaan oli tylsiä kohtia mut toisinaan osoitti hyvää puoltakin =) loppuun olisin toivonut erilaisen lopun. muuten kohtalaisesti menetteli :) antaisin 3 tähtee :))

.... Ja lisää kirjoitusta luvassa myöhemmin :D