22.5 lauantai:

Heräsin varttia yli seitsämän kellon pirinään. Huonetoverini aukaisi verhot ja sisään paistoi ihana auringon säteily. Siitä sitten vaan laitoimme kaikki valmiiksi ja lähdimme aamupalalle vastapäätä olevaan rakennukseen. Euro Camp oli niin sanotusti tai oli leirikeskus, joten ruokailu tilat muistuttivat aika paljon normaalia kouluruokalaa. Aamupalaksi siellä tarjottiiin vaaleaa leipää, marmeladia,voita, jokin pulla, kinkkua ja juustoa, muroja ja jukurttia ja lisäksi oli kahvia, vettä tai mehua.

Aamupalan jälkeen meille esiteltiin Euro Campin alue. Sitten saimme vapaata aikaa, jolloin menimme rannale tai teimme muuta kivaa. Iltapäivällä, meillä oli sellainen tunti, missä tapasimme kaksi muuta suomalaiskoulua, ja tutustuimme heihin kaikenlaisilla eri leikeillä ja teimme ryhmät.

Illalla me menimme Cesenaticon keskukseen, missä saimme vapaasti kierrellä kaupoissa ja tehdä mitä halusimme. Kun olimme tulleet takaisin meillä oli niin sanotusti sellainen piiri,missä jokainen sai kertoa päivän tunnelmista. Puoli yhtentoista asti meillä oli vapaa-aikaa, sitten täytyi mennä sisälle ja yhdeltätoista alkoi hiljaisuus, mitä ei tietenkään tullut siihen aikaan. Se oli sellainen päivä se :))

 

Cesenaticon keskustasta otettu kuva: